​KPK dhe KGJK bojkotojnë vettingun, në Ministrinë e Drejtësisë thonë se do të vazhdojnë me reformën

Këshilli Prokurorial i Kosovës dhe Këshilli Gjyqësor po e bojkotojnë punën e grupit punues që po bëhet për hartimin e…

Ministria e Drejtësisë do t’i ulë tarifat e përmbaruesve privatë

Ministria e Drejtësisë, pas analizimit të kostove krahasuese së shërbimeve përmbarimore në Kosovë me ato të vendeve të rajonit, ka…

Fillon puna për ndryshimin e pakos ligjore në sistemin prokurorial

Në Ministrinë e Drejtësisë sot u mbajt takimi i parë i Grupit Punues për ligjet e sistemit prokurorial në të…

Ministria e Drejtësisë në pritje të vendimit të gjykatës për procesin e konkursit për noterë

Ministria e Drejtësisë njofton opinionin publik se është në pritje të vendimit të gjykatës për procesin e konkursit për noterë,…

​Gjyqtarët dhe punonjësit mbështetës serbë i kthehen punës në Gjykatën e Mitrovicës

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) njoftoi se gjyqtarët dhe punonjësit mbështetës nga komuniteti serb janë duke vazhduar punën normalisht në…

Balaj nga MD: Në rastin e 18 vjeçares kemi të bëjmë me politraumë – thyerje të gjymtyrëve, dhunë që i shkaktoi vdekjen

Për 18 vjeçaren nga Ferizaj, M.O, e cila u dërgua pa shenja jete në spital të dielën, ende nuk ka…

Haxhiu: Shteti mirënjohës ndaj ish të dënuarve dhe ish të përndjekurve politik

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu së bashku me zëvendëssekretarin e përgjithshëm, Ardian Bajraktari, ka pritur sot në takim anëtarët e…

Akuzat e Ministrisë së Drejtësisë, vjen reagimi i Këshillit Prokurorial të Kosovës

Këshilli Prokurorial i Kosovës përmes një sqarimi për media njofton opinionin publik se nuk ka bërë asnjëherë pagesa të ekspertëve…

Stafi i Ministrisë së Drejtësisë inkurajohet për raportimin e shkeljeve ligjore

Ministria e Drejtësisë organizoi sot një sesion informues për zyrtarët e kësaj ministrie lidhur me sinjalizimin dhe mbrojtjen e sinjalizuesve.Zëvendës…

Grupi punues diskuton draftin fillestar të projektligjit për verifikimin dhe konfiskimin e pasurisë

Ka filluar punëtoria dy ditore 15 – 16 korrik, lidhur me diskutimin e draftit fillestar të projektligjit për verifikimin dhe…
error: