​Formohet grupi punues për Projektligjin për Kontrollin e Integritetit të Pozitave të caktuara në drejtësi

Komisioni Ad-hoc për Zhvillimin e Procesit të Vlerësimit Kalimtar, sot ka formuar grupin punues për shqyrtimin e Projektligjit për Kontrollin…

​Hapet Instituti për Trajtimin e Personave me Nevoja të Veçanta në Dubravë

Pavijoni D në Dubravë është shndërruar në Institutin për Trajtimin e Personave me Nevoja të Veçanta. Muralet e këtij pavijoni…

Kosova bëhet me Byro, MD jep detaje

Ministria e Drejtësisë ka reaguar pas miratimit të Projektligjit për Byronë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme…

​Haxhiu: Dorëheqje? S’e kanë hallin e grave por të Qeverisë Kurti

Dorëheqja e cila po kërkohet nga ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu pas rastit të vrasjes së 35-vjeçares para Klinikës së…

Pezullohet nga puna Kryeinspektori i Inspektoratit, Ylber Topalli

Ministria e Drejtësisë përmes kësaj komunikate njofton se mbi bazën e gjetjeve në Raportin e Inspektoratit të Ministrisë së Drejtësisë,…