Ministrat Peci dhe Krasniqi nënshkruajnë memorandum mirëkuptimi me investitor të huaj

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci së bashku me ministrin e Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi,…

Zgjatet deri më 5 tetor afati për aplikim për subvencione

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka bërë të ditur se afati për aplikim për pagesa direkte – subvencione…

MBPZhR: Kriteret për subvencione janë të bazuara në ligj

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka reaguar pas protestës së fermerëve, duke thënë se respekton të drejtën për…

Ministria e Bujqësisë dhe Land Steiemark të gatshme për bashkëpunim në bujqësi

Ministri i Bujqësisë Faton Peci ka pritur sot në një takim delegacionin nga Qeveria e Land Steiemark të Austrisë, të…

Kriteret për subvencionim të qumështit, SHPQK del me kërkesë për Ministrinë e Bujqësisë

Shoqata e Prodhuesve të Qumështit (SHPQK) ka shprehur sot shqetësimin e saj  mbi procedurat e aplikimit dhe formën e vendosjes…

​Hapet periudha e aplikimit për subvencione për bujqit

Ministra e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka hapur sot periudhën e aplikimit për pagesa direkte/subvencione për disa kultura dhe…

Ministria e Bujqësisë subvencionon fermerët për herë të parë mbi bazën e rendimentit

Fermerët nga dita e mërkurë mund të aplikojnë për subvencione në bujqësi në kuadër të programit të pagesave direkte për…

Ministria e Bujqësisë shpallë programin për pagesa direkte 2021

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka thënë se kjo Ministri është ballafaquar me 40 milionë euro…

Ministri Peci në konferencën ndërkombëtare ministrore në Slloveni

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, po merr pjesë në konferencën Ndërkombëtare Ministrore me temën “Gratë dhe…