Ministri i Financave paralajmëron pako të re për rimëkëmbje ekonomike

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekruan Murati ka paralajmëruar pako të re të rimëkëmbjes ekonomike, paralelisht me rishikimin e…

​Ministri Murati në interpelancë për faljen e gjobave gjatë pandemisë

Kuvendi i Kosovës do të mbajë sot seancën e radhës, e cila do të jetë vazhdimësi e asaj që u…

MFT jep detaje për zgjatjen e afatit të pagesave për detyrimet tatimore

Ministri i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi ka sqaruar se me vendimin për zgjatjen e afatit për dorëzimin e deklaratave,…

Një delegacion i FMN-së po qëndron në Kosovë

Ministri i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi ka pritur në takim delegacionin e Misionit të Fondit Monetar Ndërkombëtar, të kryesuar…