Gjukanoviq: Projekti kombëtar i Serbisë së Madhe është ringjallur

Presidenti i Malit të Zi Milo Gjukanoviq deklaroi sot se Partia Demokratike e Socialistëve është e gatshme të jetë partia…

Gjukanoviq: Nuk jam lodhur nga politika, do të jem këtu në çdo pozitë

Presidenti i Malit të Zi, Milo Gjukanoviq, thotë se ka gjithmonë një arsye për të festuar fituesin, por kjo festë…

Gjukanoviq në opozitë, Abazoviq zgjedh koalicionin me partitë pro serbe

Sot u mbajt një takim i liderëve të koalicionit “Për Ardhmërinë e Malit të Zi”, “Paqja është kombi ynë” dhe…

Gjukanoviq: Nuk ka asnjë rrezik për stabilitetin e shtetit

Nuk ka rrezik për stabilitetin e shtetit dhe sigurinë e qytetarëve të tij në Mal të Zi, thanë presidenti i…

Gjukanoviq: Mali i Zi nuk do të kthehet nën ombrellën e Rusisë

Kryetari i Partisë Socialdemokrate, Milo Gjukanoviq, ka akuzuar partitë serbe në vend se po punojnë për kthimin e Malit të…