Gjukanoviq: Rinovim i mundshëm i iniciativës për shkurtimin e mandatit të Kuvendit të Malit të Zi

Presidenti i Malit të Zi, Milo Gjukanoviq, e quajti “jo kushtetuese” idenë e rishqyrtimit të kandidaturës së Miodrag Lekiqit për…

Abazoviq: Gjukanoviq duhet të jep mandatin për përbërjen e qeverisë së re

Nëse presidenti i Malit të Zi, Milo Gjukanoviq, dëshiron të përdorë Kushtetutën, duhet të jep mandatin për përbërjen e qeverisë…

Gjukanoviq: Është koha për zgjedhje të reja

Partitë dhe politikat që fituan besimin e qytetarëve në zgjedhjet e 30 gushtit 2020 dhe në fund e shpenzuan atë…

Shkurtimi i mandatit të parlamentit, URA akuzon Gjukanoviq për shkelje të Kushtetutës

Lëvizja civile URA njoftoi sot se presidenti i Malit të Zi, Milo Gjukanoviq, ka shkelur Kushtetutën duke propozuar shkurtimin e…

Gjukanoviq propozoi shkurtimin e mandatit të Parlamentit, refuzon Lekiq

Presidenti Milo Gjukanoviq i ka dërguar sot kryetares së Kuvendit, Daniela Gjuroviq, propozimin për shkurtimin e mandatit të Kuvendit të…

Gjukanoviq pret që Mali i Zi të shkojë në zgjedhje të reja parlamentare

Presidenti i Malit të Zi, Milo Gjukanoviq, tha se, duke gjykuar nga negociatat e palëve, vendi është i sigurt se…

Gjukanoviq nesër fillon konsultimet për mandatin e përbërjes së Qeverisë së Malit të Zi

Presidenti i Malit të Zi, Milo Gjukanoviq, të enjten do të fillojë konsultimet për mandatin për përbërjen e qeverisë me…

Osmani takohet me presidentin Gjukanoviq, flasin për stabilitetin në rajon

Në kuadër të samitit të Brdo-Brijuni që ka nisur punimet sot në Slloveni, presidentja e Kosovës Vjosa Osmani është takuar…

Abazoviq të premten do të përballet me votën e mosbesimit

Qeveria e Malit të Zi e drejtuar nga shqiptari Dritan Abazoviq të premten do të përballet me votën e mosbesimit.…

Gjukanoviq: Qëllimi i ‘Ballkanit të Hapur’ është zhdukja e Kosovës

Presidenti i Malit të Zi, Milo Gjukanoviq, tha se kryeministri Dritan Abazoviq “do të gjykohet nga votuesit, gjykatat dhe historia”…