KEDS investon miliona euro në digjitalizimin e nënstacioneve përmes të cilave synohet përmirësim i shërbimeve

Kompania Kosovare për Distribuim të Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) përmes investimeve milionëshe që po bënë në digjitalizimin dhe modernizimin…

Ndahen 1 milion euro për komunat e prekura nga vërshimet

Reshjet e shiut javë më parë kanë shkaktuar dëme në disa komuna të Kosovës. Për dëmet e shkaktuara nga këto…

Adoleshenti që transformoi jetën e miliona personave të verbër

Në Coupvray të Francës, më 4 janar të vitit 1809, lindi Louis Braille, i cili e sfidoi verbimin qysh si…
error: