Pompeo: Nevojiten 9 miliardë dollarë që bota t’i përgjigjet dështimeve të Partisë Komuniste të Kinës

Sekretari i Shtetit amerikan Mike Pompeo sot e ka quajtur njoftimin e Kinës për një pagesë prej 2 miliardë dollarësh…

Pompeo siguron Shqipërinë dhe Maqedoninë Veriore: ShBA-ja mbetet partneri juaj në çdo hap të rrugës

Sekretarit të Shtetit, Mike Pompeo përmes në postimi në Twiter ka përshëndetur vendimin e BE-së për hapjen e negociatave për…
error: