Skenderaj, 3000 kg miell donacione për familjet në nevojë

Kryetari i Komunës së Skenderajt Bekim Jashari ka bërë të ditur se po vazhdojnë ndihmat e qytetarëve për familjet me…

Shfuqizohet vendimi për lirimin e TVSh-së në importet e grurit dhe miellit

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) njofton të gjitha subjektet biznesore të cilat me Vendimin nr. 28/2020 të datës 23.03.2020 të…

Mullinjtë në vend pritet të pezullojnë prodhimin e miellit

Shoqata e Mullisëve të Kosovës thekson se duke marrë parasysh se Ministria e Ekonomisë, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike…

Burrë e grua rrihen mes vete për një thes miell – video

Në mediat boshnjake qarkullojnë pamjet e xhiruara para një dyqani në Zenicë, ku një burrë dhe një grua u futën…

Edhe sot kërkesa të mëdha për miell

Edhe sot ka pasur kërkesa të mëdha nga qytetarët për furnizim me miell. Kjo kërkesë e madhe për këtë artikull…

Miell me bollëk në Mitrovicë

Qytetarët e Mitrovicës nuk kanë nevojë për panik sa i përket rezervave të miellit, për shkak se pothuajse nëpër të…

Prej orës 02:00 radha për miell, më shumë panik se nevojë

Pas rasteve të para me koronavirus në Kosovë dhe pas shpalljes së gjendjes emergjente në sektorin e shëndetit publik, qytetarët…

Paniku nga koronavirusi, kolona të gjata për miell

Pas rasteve të para me koronavirus në Kosovë dhe pas shpalljes së gjendjes  emergjente në sektorin e shëndetit publik, qytetarët…

Shoqata e Mullisëve të Kosovës: Gjendja me miell është stabile, s’ka rritje të çmimit

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa ka pritur sot përfaqësuesit e Shoqatës së Mullisëve të Kosovës, për…

Mullinjtë në Malishevë: Ka miell mjaftueshëm, s’ka vend për panik

Në kuadër të përcjelljes së situatës së krijuar me koronavirusin dhe pas shpalljes së pandemisë nga OBSH-ja, është krijuar panik…
error: