Komisioni për Ekonomi miraton në parim projektligjin për punimet nga metalet e çmuara

Është miratuar në parim projektligji për punimet nga metalet e çmuara. Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti ka shqyrtuar…