Aprovohet kërkesa e Asociacionit të komunave: Më 18 tetor s’ka mësim në shkolla, por vetëm online

Bazuar në kërkesën e Asociacionit të komunave që më datën 18 tetor, një ditë pas zgjedhjeve lokale ku votimet mbahen…

​Sot ora e parë e mësimit i kushtohet Ditës së Paqes

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) ka kërkuar nga drejtoritë komunale të Arsimit (DKA), që të premten, në…

MAShTI merr vendim për mësim alternativ të përshpejtuar për 441 nxënës të Komunës së Kamenicës

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), merr vendim për mësim alternativ të përshpejtuar për 441 nxënës të Komunës…

Mësimi në shkolla nga e hëna vazhdon pa kufizime

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci ka njoftuar se nga e hëna, me 19 prill, në të gjitha nivelet e arsimit…

​Nënshkruhet marrëveshja që ua mundëson zyrtarëve të lartë publikë të mësojnë gjuhen frënge

Ambasada e Francës në Kosovë dhe Akademia Diplomatike e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës nënshkruan të martën Memorandum…

Mësimi filloi në të gjithë vendin, Nagavci: Javën e ardhshme vendoset si do të vazhdojë procesi mësimor

Pas pushimit pranveror procesi mësimor ka nisur sot në të gjitha shkollat e vendit. Derisa ciklet e ulëta nga klasa…

​Pas pushimit pranveror, sot rifillon procesi mësimor

Pas një jave pushim pranveror, sot do të rikthehen në bankat shkollore nxënësit e klasave nga 1 deri 5. Ndërsa…

Pupovci: Shkollat e Kosovës nuk janë përgatitur për mësim online

Shifrat e larta të të infektuarve me COVID-19 në Kosovë, kanë shtyrë qeverinë në detyrë të Kosovës të shqyrtojë mundësinë…