72 përqind e mësimdhënësve të Prishtinës të vaksinuar

Në Komunën e Prishtinës deri më tani janë vaksinuar 72 përqind e mësimdhënësve dhe personelit mbështetës të shkollave. Derisa kanë…

Nagavci thotë se vaksinimi i mësimdhënësve është prioritet, nuk tregon kur do të realizohet një gjë e tillë

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, tha se e kanë prioritet vaksinimin e mësimdhënësve, megjithatë nuk dha…

​Nga 2023-ta mësimdhënësit do të marrin pagën e 13-të

Qeveria e Kosovës ka arritur marrëveshje me SBAShK-un lidhur me shtesat që kanë kërkuar për shkak të pandemisë. E nga…

Hoxhaj: Koha për një mbështetje dinjitoze për mësimdhënësit

Kryetari në detyrë i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), njëherit edhe kandidati për kryeministër, Enver Hoxhaj thotë se është koha…

SBASHK: DKA-të nuk po i njoftojnë mësimdhënësit e sëmurë që janë liruar nga procesi mësimor

SBASHK po i kërkon Drejtorisë së Arsimit në Prishtinë që të mos insistojë në zbatimin e E-shkollorit meqë sipas tyre…

Para fillimit të mësimit do të testohen disa nga mësimdhënësit në 15 komuna të Kosovës

12.4 milionë euro është  buxheti shtesë që Ministria e Arsimit ka ndarë për fillimin e vitit të ri shkollor, i…
error: