​Paralajmërimet e SBAShK-ut për greva, sot merret vendimi

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës pati paralajmëruar greva nga 20 prilli, në rast se Qeveria e Kosovës…

Në fund të dhjetorit merret vendimi për tarifat e reja të ujit

Autoriteti Rregullativ i Ujit(ARrU) është në shqyrtim të kërkesave të kompanive rajonale të ujësjellësve për caktimin e tarifave të reja…