Deputeti i PDK-së kërkon nga Qeveria dhe FSK-ja të reagojnë për shkak të vërshimeve

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Mërgim Lushtaku, ka kërkuar nga Qeveria dhe institucionet të dalin në teren dhe mbështesin…

PDK-ja e dorëzon në Kushtetuese Ligjin për zyrtarët publikë: Bie ndesh me parimet e BE-së

Sipas PDK-së, ky ligj bie ndesh edhe me detyrimet që Kosova ka marrë ndaj Bashkimit Evropian përmes Marrëveshjes së Stabilizim…

PDK paralajmëron: Buxheti i shtetit do të atakohet në Kushtetuese

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Mërgim Lushtaku ka deklaruar se shumica parlamentare dhe qeveria po rrezikon funksionimin e shumë…

PDK paralajmëron: Buxheti i shtetit do të atakohet në Kushtetuese

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Mërgim Lushtaku ka deklaruar se shumica parlamentare dhe qeveria po rrezikon funksionimin e shumë…

PDK kundërshton projektligjin për zyrtarët publik

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Mërgim Lushtaku ka thënë se qeveria Kurti po tenton të politizojë administratën publike. Pasi…

​Lushtaku – Sveçlës: Kemi pritur dorëheqjen tuaj nga pozita e ministrit

Deputeti i PDK-së, Mërgim Lushtaku, ka thënë se ka pritur dorëheqjen e ministrit të Brendshëm, Xhelal Sveçla, pas vrasjes së…

Lushtaku: Sveçla me projektligjin për administratën publike ka “pushkatuar” zyrtarët publik

Gjatë shqyrtimit të Projektligiit për zyrtarët publik në Komisionin për Administratë Publike, deputeti Mërgim Lushtaku ka thënë se ministri i…

Lushtaku, Sveçlës: Kam shpresuar se do të japësh dorëheqje

Deputeti nga PDK, Mërgim Lushtaku ka thënë se vrasja e 35-vjeçares shtatzënë bie edhe në përgjegjësinë e Ministrisë së Punëve…

​Lushtaku tregon bisedën me Kurtin pasi ia dërgoi infuzionin

Deputeti i PDK-së, Mërgim Lushtaku sot në seancën e Kuvendit i ka dërguar një infuzion zyrtarëve të Qeverisë. Në lidhje…