Deri në katër orë pritjet te Dheu i Bardhë dhe në Merdarë

Qytetarët që po e lënë Kosovën po presin deri në katër orë në pikat e kalimit kufitar, Dheu i Bardhë…

Deri në katër orë pritjet në Merdarë

Qytetarët që po e lënë Kosovën, po presin deri në katër orë në pikën e kalimit kufitar në Merdarë, ndërsa…

Deri në katër orë pritjet në Merdarë

Qytetarët që po e lënë Kosovë, po presin deri në katër orë në pikën e kalimit kufitar në Merdarë, derisa…

Lirohet për qarkullim pika kufitare ”Merdare”

Policia e Kosovës ka njoftuar se bazuar në informacionet e fundit, rruga e cila ishte bllokuar më 27 dhjetor, në…

​Pika kufitare Dheu i Bardhë më e ngarkuara

Pika kufitare Dheu i Bardhë mbetet edhe sot më e ngarkuara, ku koha për të hyrë është rreth 10-20 minuta…

Policia: Bllokimi i kundërligjshëm i serbëve ka pamundësuar lëvizjen e njerëzve

Policia e Kosovës, sot ka dhënë detaje lidhur me mbylljen për qarkullim të pikës kufitare në Merdarë. Bllokimi rrugës sipas…

Në Merdarë s’ka qarkullim, kufiri momentalisht është i mbyllur

Raportohet se disa serbë kanë vendosur një barrikadë në Kurshumli, gjë që ka bërë që në Merdarë të mos ketë…

Bashkatdhetarët drejt Kosovës, mbi 8 orë pritje në kufirin Kroaci-Mal i Zi dhe 5 orë në Merdarë

Një numër i madh i bashkatdhetarëve që jetojnë në vende të ndryshe të botës, ia kanë mësyrë Kosovës, ku duan…

Festat e fundvitit, deri në dy orë pritje në Merdarë

Mërgimtarët që ia kanë mësyrë vendlindjes tani në kohë të festave, po iu bie të presin në kufi. Sipas të…

Trajkoviq prej mbrëmë e ndaluar në Merdarë

Kryetarja e Lëvizjes Evropiane të Serbëve nga Kosova, Rada Trajkoviq, sërish është ndaluar në pikën kufitare në Merdarë. Sipas saj,…