​Qytetarët flasin rreth vendimit për ndarjen e 100 eurove

Qeveria mori vendim sot për dyfishim të asistencës sociale për muajin prill, 100 euro shtesë për të gjithë pensionmarrësit për…

​Si të kërkoni mendime nga të tjerët për t’ju ndihmuar në punën tuaj?

Në varësi prej asaj se si kompania juaj është e strukturuar dhe në varësi të stilit e menaxhimit, mund të…

​Mbi 48 % e qytetarëve mendojnë se diskriminimi është i pranishëm në Kosovë

Mbi 48 përqind e qytetarëve në Kosovë mendojnë se diskriminimi është i pranishëm në vend. Qytetarët të anketuar në kuadër…

Qytetarët japin mendimin e tyre rreth vendimit të Kushtetueses

Qytetarët po e vlerësojnë si të drejtë vendimin e Gjykatës Kushtetuese që shpalli si të pavlefshme votën e deputetit Etem…