5 hapa të menaxherëve që e parandalojnë “shuarjen” e punonjësve të tyre

Rraskapitja e punonjësve ndodhë çdo ditë, kjo lodhje e tyre mund të çojë në humbjen e kontribuuesve të vlefshëm të…

Kur një udhëheqës shkakton probleme filloni duke pyetur pse e bën këtë

Udhëheqësit janë ata të cilët duhet të kujdesen me mënyrën sesi sillen me punonjësit dhe klientët, por për disa kjo…

​Piramida e Aftësive të Menaxhimit iu ndihmon të bëheni menaxherë të suksesshëm

Zhvillimi si menaxher/e kërkon angazhim të vazhdueshëm, për t’i zotëruar aftësitë dhe sjelljet e reja që u duhen atyre në këtë…

Si të jeni më të suksesshëm në punën e ardhshme?

Pavarësisht nëse jeni të lumtur me punën aktuale, nuk duhet që asnjëherë ta ndalni përgatitjen për të kërkuar punë nëse…

Pyetjet më të shpeshta të intervistave për kandidatët e pozitave menaxheriale

Nëse po kandidoni për pozitën e menaxherit, kjo do të thotë që keni mbajtur intervista të punës edhe më parë,…

Si të përgjigjeni në intervistat e punës se cili është menaxheri ideal?

Gjatë procesit të intervistimit, përveç të tjerash punëdhënësit duan të dinë se çfarë marrëdhëniesh keni me mbikëqyrjen. Ata do të…