AGK-ja kërkon nga mediat të respektojnë kodin etik

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka reaguar rreth raportimit të mediave në rastin e rënies nga ndërtesa të një vajze…

Punonjësit medial të lirë 24 orë

Sipas udhëzimeve të reja të publikuara nga ana e qeverisë të cilat hyjnë në fuqi nga data 15 prill, gazetarëve…

Shantazhuan një femër se do t’i publikonin fotot në rrjete sociale, arrestohen dy persona

Policia ka arrestuar dy të dyshuar meshkuj kosovarë në Gjakovë. Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Nën Tereza”. Kjo pasi që…

Krahas shtesave për gazetarë, kërkohet mbështetje edhe për mediat

Kriza ekonomike që po shkakton pandemia Covid 19 ka prekur edhe mediat në Kosovë. Rreziku i falimentimit të mediave dhe…

Berisha: Gazetarët si mjekët e policët, gati të heq dorë nga gjysma e pagës për t’i ndihmuar

Deputeti i AAK-së, Ali Berisha, kërkoi që Ministria e Financave të mendojë për mediat dhe gazetarët. Në një bisedë telefonike…

Kërkohet linjë e veçantë e pakos emergjente për mediat

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi kërkoi një linjë e veçantë e pakos emergjente e dizajnuar për mediat.…

KPM-ja fton mediat të raportojnë me profesionalizën për koronavirusin

Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM)  fton të gjitha mediat që të vazhdojnë të kontribuojnë me profesionalizëm në mbulimin e…

​AGK: Kryeministri Rama nis fushatë degraduese edhe ndaj medieve në Kosovë

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës e sheh me shqetësim secilin sulm që bëjnë politikanët dhe personalitetet publike kundër medieve dhe…
error: