Mbahet konferenca “Sporti dhe Media”, vlerësohet lart roli i medias në promovimin e sportit

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) po mban edicionin e pestë të konferencës ndërkombëtare “Sporti dhe Media”, në kuadër të së…

Institucionet t’i mbështesin agjencitë e lajmeve, qytetarët duhet të informohen drejt

Agjencitë e lajmeve duhet të modernizohen dhe të kenë një tranzicion të suksesshëm në epokën digjitale, sidomos në periudhën post-COVID-19.…

Grazhdani: Media mund të luajë rol të madh për promovimin e turizmit

Në punimet e Konventës së 29 të Asamblesë së Përgjithshme të Aleancës së Agjencive të Ballkanit (ABNA), që sivjet po…

Rakovica: KosovaPress lufton lajmet e rrejshme, sfidat tona gjatë pandemisë

Agjencitë e lajmeve nga 12 shtete të Ballkanit Perëndimor janë mbledhur sot në Prishtinë, nën organizimin e Agjencisë së Lajmeve…

Driton Muharremi jep dorëheqje të parevokueshme si anëtar i KGjK-së

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), konfirmoi se ka pranuar deklaratën e dorëheqjes së parevokueshme të anëtarit të saj, Driton Muharremi.…
error: