Qeveria nuk përjashton mundësitë për mbylljen e shkollave

Qeveria nuk po e përjashton mundësinë e mbylljes së shkollave, kjo në rast se ka rritje të numrit të të…

​Nesër vazhdon gjykimi ndaj Salih Mustafës në Hagë, synohet që çështja e ZPS-së të mbyllet më 4 shkurt

Trupi gjykues në rastin ndaj ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Salih Mustafa, ka nxjerrë një vendim sipas së cilit…

Kushi njofton mbylljen e shkollave në Shqipëri

Ministrja e Arsimit në Shqipëri, Evis Kushi njofton se duke filluar nga dita e hënë deri të mërkurën do të…

​Tetë shkolla në mësim online, Nagavci: Rekomandohet që shkollat të mbyllen të fundit

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), Arbërie Nagavci ka deklaruar se ekspertët shëndetësor kanë rekomanduar që shkollat duhet…

Pandemia mbylli rreth 3000 biznese në Kosovë

Pandemia COVID-19 bëri që të mbyllen rreth 3000 biznese në Kosovë në dy vitet e fundit. Ndërsa vetëm në vitin…

Gjykata ruse mbyll grupin e të drejtave të njeriut “Memorial”

Gjykata e Lartë e Rusisë vendosi për të pushuar aktivitetin e “Memorial”, një nga grupet më të vjetra dhe të…

Mbi 40 biznese pritet të mbyllen përkohësisht, NPB do të nis renovimin e objekteve afariste

Mbi 40 biznese të vogla që ushtrojnë veprimtari të ndryshme zejtarie në lagjen e Muhaxherëve, saktësisht në rrugën “Adrian Krasniqi”…

PSD kundërshton mbylljen e çerdheve, rreth 100 biberonë vendosen para objektit të qeverisë

Partia Socialdemokrate (PSD) ka vendosur biberonë me qumësht para objektit të Qeverisë për të kundërshtuar mbylljen e kopshteve, vendim ky…