​Kurti: Institucionet janë në koordinim për sigurinë kibernetike

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se mbajtja e edicionit të pestë të samitit digjital të Ballkanit Perëndimor në…

KOMF-i kërkon të përfshihen fëmijët dhe prindërit në dialog për fillimin e mësimit

Një dialog me përfshirjen e fëmijëve, prindërve dhe të palëve të tjera, do të siguronte që interesi më i mirë…

Mbrojtja: Salih Mustafa i rrëzon me vendosmëri të gjitha akuzat

Avokati Julius von Bone ka thënë se Salih Mustafa asnjëherë nuk ka kryer vrasje dhe as ndaluar dhe maltretuar njerëz,…

​Osmani: Askush nga Kosova nuk ka bërë trafikim organesh, Dick Marty tentoi të shtrembërojë të vërtetën

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka thënë se Dick Marty ka tentuar të shtrembërojë të vërtetën që ka ndodhur në…

​Rasti ndaj Thaçit dhe të tjerëve, gjykatësi thotë se mbrojtja duhet të marrë materialet shfajësuese

Gjykatësi i procedurës paraprake, Nicolas Guillou ka theksuar se mbrojtja e Thaçit dhe të tjerëve ka të drejtë të marrë…

Kërkohet mbrojtja e fëmijëve nga përmbajtjet e dëmshme mediale

Me rastin e  Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, Komisioni i Pavarur i Mediave mbajti një tryezë diskutimi me temën “Mbrojtja e…

Salih Mustafa nuk deklarohet para trupit gjykues në Hagë

Ish-pjesëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Salih Mustafa ka zgjedhur të mos jap deklaratë pa betim në fund të procesit…

Dita botërore e qenve endacakë

Sot është Dita botërore e qenve endacakë. Organizata të ndryshme që për qëllim kanë mbrojtjen e qenve çdo vit organizojnë…

Dëshmitari thotë se me Salih Mustafën ka biseduar vetëm për ndihma humanitare

Jakup Ismaili, dëshmitari i tretë i mbrojtjes së Salih Mustafës, ka treguar para trupit gjykues në Hagë për periudhën kur…

​Dëshmitari thotë asnjëherë nuk ka marrë urdhër nga Salih Mustafa për të arrestuar ndonjë person

Dëshmitari Brahim Mehmetaj i ka thënë trupit gjykues se asnjëherë nuk ka marrë ndonjë urdhër nga Salih Mustafa për të…