Mblidhet KQZ-ja

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) do të mbajë sot mbledhjen e radhës. Në rend dite do të jetë shqyrtimi dhe…

Telekomi paguan punëtorë pa shkuar në punë, Rizvanolli: Po mbledhim informata

KosovaPress raportoi një ditë më parë për rreth 150 punëtorë të Telekomit të Kosovës të cilët marrin paga pa shkuar…

​Mblidhen pesë komisione parlamentare

Deputetët e Kuvendit të Kosovës do të mblidhen sot në pesë komisione të ndryshme parlamentare. Komisioni për Integrime Evropiane do…

Mblidhen pesë Komisione Parlamentare

Në Kuvendin e Kosovës sot do të mblidhen pesë Komisione Parlamentare. Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Viktimat…

​Arrestimet për marrje ryshfeti mbledhin KPM-në: Të gatshëm të ndihmojmë në zhvillimin e hetimeve

Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) është mbledhur sot, pa arrestimit të kryeshefit të tyre dhe drejtorit të financave dhe…

​Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet sot për të diskutuar rreth përgatitjeve për seancë plenare. Kryesia do të…

​Mblidhet sot Qeveria e Kosovës

Qeveria e Kosovës do të mblidhet sot. Nga Zyra e Kryeministrit kanë njoftuar se kabineti qeveritar do të mblidhet në…