​Abdixhiku mbledh Kryesinë e LDK-së

Lideri i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Lumir Abdixhiku do të mbledhë kryesinë e saj. Mbledhja e kryesisë pritet të…

10 milionë euro për subvencionimin e likuiditetit për kredi familjare

Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin për ndarjen e 10 milionë  euro për subvencionimin  e likuiditetit për kredi familjare. Ministri…

Mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet këtë të martë. Mbledhja që pritet të mbahet në ora 15:00 Në…

Mblidhet KQZ-ja

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) do të mbajë sot mbledhjen e radhës. Në rend dite do të jetë shqyrtimi dhe…