​Dështon të mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Në mungesë të kuorumit ka dështuar mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës. Dy partitë opozitare, PDK dhe AAK kritikuan…

Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit

Sot do të mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës. Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës pritet të fillojë në…

Fillon mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Ka filluar mbledhja e kryesisë së Kuvendit. Gjatë kësaj mbledhje pritet të shqyrtohen dhe votohen disa projektligje dhe raporte vjetore.…

​Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit

Këtë të mërkurë do të mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës për të caktuar seancë. Në rend të ditës janë…

Situata në veri: Anëtarët e KKZ-së në Zubin Potok nuk po dalin në punë

Djegia e Qendrës së Regjistrimit në Zubin Potok pas situatës së tensionuar në veri të Kosovës, ka penguar anëtarët e…

Mblidhet Kryesia e Kuvendit, ky është rendi i ditës

Kryesia e Kuvendit do të mblidhet sot për të miratuar pikat që pritet të procedohen në Kuvendin e Kosovës për…

Mblidhen katër komisione parlamentare

Në Kuvendin e Kosovës sot do të mblidhen katër komisione parlamentare. Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe…