​Mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës sot do të mbajë takimin e radhës në të cilin pritet të caktohet data për…

Nis mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Ka nisur mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës. Në këtë mbledhje do të diskutohet për përgatitjet se seancës së…

Hoti: Marrëveshjet që nënshkruhen sot e çojnë në një fazë të re bashkëpunimin mes dy vendeve

Hoti nga Tirana: Marrëveshjet që nënshkruhen sot çojnë në një fazë të re bashkëpunimin mes dy vendeve Në Pallatin e…

​Marrëveshjet që pritet të nënshkruhen mes Shqipërisë dhe Kosovës në Tiranë

Qeveritë e Shqipërisë dhe Kosovës do të mbajnë një mbledhje të përbashkët gjatë ditës së sotme në Pallatin e Kongreseve…

Qeveria miraton 14 marrëveshje bashkëpunimi me Shqipërinë, themelohet edhe Zyra për Luginën

Qeveria e Kosovës miratoi sot 14 marrëveshje bashkëpunimi me Shqipërinë. Të njëjtat pritet të nënshkruhen të premten në mbledhjen e…

Mblidhet sot Qeveria Hoti

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti do të mbledhë sot në takim ministrat e kabinetit të tij qeveritar. Zyra e Kryeministrisë…

Përplasje në Qeveri për Kornizën Afatmesme të Shpenzimeve të Rishikuar 2021-2023

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti në mbledhjen e Qeverisë gjatë shqyrtimit të Kornizës Afatmesme të Shpenzimeve të Rishikuar 2021-2023(KASh) ka…