​Mblidhet sot Qeveria

Në mëngjesin e sotëm do të mblidhet kabineti qeveritar. Mbledhja e Qeverisë së Kosovës, e kryesuar nga kryeministri Avdullah Hoti…

​Mblidhet Qeveria e Kosovës

Qeveria e Kosovës do të mblidhet edhe sot. Pikat e rendit të ditës dhe agjenda e mbledhjes së sotme të…

Shtyhet mbledhja e Komisionit për Çështje të Sigurisë, solidarizohen me Rexhep Selimin

Në shenjë solidariteti ndaj deputetit anëtarë i Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes Rexhep Selimi, të cilit i është…

​Nis mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Ka nisur mbledhja e kryesisë së Kuvendit të Kosovës ku pritet të vendoset për mbajtjen e seancës së re plenare.…

Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës sot pritet të vendosë rreth caktimit të datave të seancës ku do të diskutohen pikat e…

​Mblidhet sot Qeveria

Mëngjesin e sotëm do të mblidhet kabineti qeveritar. Nga zyra e kryeministrit kanë njoftuar për mbledhjen e sotme të Qeverisë…

​Nis mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Tashmë ka nisur mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës. Në të cilën mbledhje do të diskutohet rreth caktimit të…

Dështon mbledhja e komisionit hetimor për procesin e privatizimit në Kosovë

Në mungesë të kuorumit, ka dështuar mbledhja e komisionit Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë. Sot ishte…

Mblidhen gjashtë komisione parlamentare

Në Kuvendin e Kosovës sot do të mblidhen gjashtë komisione parlamentare. Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes,  komisioni për…