​Provimin e maturës e kalojnë 51.23 % e maturantëve

51.23 përiqind e maturantëve kanë kaluar provimin shtetëror të maturës. “Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), ka publikuar…

​Nesër mbahet afati i dytë i provimit të maturës shtetërore

Për të gjithë maturantët të cilët nuk kanë arritur pragun e kalueshmërisë në afatin e parë, Ministria e Arsimit organizon…

​Publikohen rezultatet e provimit të maturës, kalueshmëria mbi 68%

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit publikoi rezultatet e provimit shtetëror të maturës, të cilit i janë nënshtruar mbi…