​Mbi 400 raste të reja me COVID-19

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar 407 raste të reja me COVID-19 në Kosovë, dhe nuk është shënuar asnjë rast…

Italia heq përdorimin e maskave nga ambientet e jashtme

Italia ka hequr përdorimin e maskave nga ambientet e hapura, por është e detyrueshme që personat t’i kenë me vete…

Shërbimi korrektues lejon vizitat për të burgosurit

Shërbimi Korrektues i Kosovës në bashkëpunim me Departamentin Shëndetësor të Burgjeve, ka marrë disa masa lehtësuese, bazuar në vlerësimin e…

Përhapja e Omicron, maskat të detyrueshme në shkollat britanike

Omicron po vazhdon të përhapet me shpejtësi të madhe e si rrjedhojë në Britani të Madhe maskat do të jenë…

Studimi i fundit: Gjermanët duan t’i mbajnë maskat edhe pas pandemisë

Sipas një sondazhi, një përqindje mjaft e lartë e gjermanëve dëshirojnë të vazhdojnë të mbajnë maska për të mbrojtur veten…

​Ndryshon ora policore në Shqipëri, këto janë gjitha masat lehtësuese

Komiteti Teknik i Ekspertëve njoftoi se nga data 1 qershor në Shqipëri, ora policore do të ndryshojë nga ora 22:00…

Si dhe kur duhen përdorur maskat nga fëmijët

Zyra e Organizatës Botërore të Shëndetësisë në Tiranë dhe UNICEF-i rekomandon që përdorimi i maskës nga fëmijët varet nga mosha…

Asociacioni i grave “Nas dom – Shtëpia Jonë” dhuron donacion 3 mijë maska

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrari së bashku me Nënkryetarin për Komunitete, Bojan Stamenkoviç, kanë pranuar një donacion me…