​100 ditë qeverisje, LDK e quan mashtruese Qeverinë Kurti

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) ka adresuar një varg kritikash ndaj Qeverisë Kurti në 100 ditëshin e votimit në Kuvendin…

Haradinaj: Kurti mashtrues ordiner, qasja e tij në dialog është e rrezikshme

Ish kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj e konsideron të rrezikshme e te gabuar çasjen e kreut të Qeverisë së Kosovës,…

Marrin rreth 300 mijë euro, gjykata dënon mashtruesit me 6.9 vjet burg

Gjykata Themelore në Prishtinë ka dënuar të akuzuarit RR.H dhe K.R. me gjithsej 6 vjet e nëntë muaj heqje lirie…
error: