​Publikohen rezultatet e provimit të maturës, kalueshmëria mbi 68%

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit publikoi rezultatet e provimit shtetëror të maturës, të cilit i janë nënshtruar mbi…

MASHTI për Testin e Maturës: Manipuluesit do të ndëshkohen me gjobë deri në 3 mijë euro

Mbi 23 mijë maturantë të klasave të 12-ta i janë nënshtruar sot Provimit të Maturës Shtetërore të organizuar nga Ministria…

Zëvendësministri i Arsimit, Pupovci në konferencë për media

Zëvendësministri i Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Dukagjin Pupovci, mban konferencë për media.

​Sot ora e parë e mësimit i kushtohet Ditës së Paqes

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) ka kërkuar nga drejtoritë komunale të Arsimit (DKA), që të premten, në…

MAShTI ndan 100 mijë euro për studentët që studiojnë jashtë vendit

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka shpallur thirrjen për mbështetjen e studentëve të pranuar në universitete të ndryshme…

MASHTI nënshkruan Protokoll bashkëpunimi me Kampusin Evropian të Universitetit të Jorkut në Selanik

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) ka nënshkruar sot Protokollin e Bashkëpunimit me Kampusin Evropian të Universitetit të…

Nagavci në Kamenicë: Procesi i mësimit të përshpejtuar alternativ do të vazhdojë

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), Arbërie Nagavci, ka vizituar të premten shkollën fillore dhe të mesme të…

​Bie numri i nxënësve në shkollat e vendit

Nga viti shkollor 2008-2009 deri në vitin shkollor 2019-2020, numri i nxënësve ka rënë për 26 përqind, apo për 114,323…

Nis mësimi plotësues për nxënësit që kanë ngecje në arritjen e rezultateve

Bazuar në vendimin e datës 20 prill 2021 të Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), sot ka filluar…