Këtë vit shkollor hyjnë në përdorim tekstet alternative, shpërndarja e librave ende nuk ka përfunduar

Me qëllim të përmirësimit të cilësisë së teksteve mësimore, Ministria e Arsimit këtë vit shkollor për herë të parë u…

Tempulli pajiset me licencë pune nga MASHTI për tri vitet e ardhshme akademike

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, në mbështetje të Ligjit për Arsimin e Lartë në Republikën e Kosovës dhe…

Rreth 7 mijë maturantë i nënshtrohen Provimit të Maturës Shtetërore

Sot do të mbahet afati i dytë i Provimit të Maturës Shtetërore. Sipas njoftimit të MASHTI-t, në afatin e dytë,…

​Nesër mbahet afati i dytë i provimit të maturës shtetërore

Për të gjithë maturantët të cilët nuk kanë arritur pragun e kalueshmërisë në afatin e parë, Ministria e Arsimit organizon…

Mësimi fillon më 1 shtator, me prezencë fizike dhe me orar të plotë

Viti i ri shkollor do të fillojë më 1 shtator me prezencë fizike në shkollë dhe me orar të plotë.…

MAShTI: Dyfishohet numri i të vaksinuarve, mësimi fillon më 1 shtator

Përkundër rritjes së numrit të rasteve të infektimit me COVID-19 dhe shtrëngimit të masave kundër pandemisë, Ministria e Arsimit, Shkencës…

​SBASHK-u nuk do të mbrojë nga ndëshkimet “gjumashët” që nuk vaksinohen

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës nuk do të mbrojë mësimdhënësit që nuk vaksinohen nëse ndaj tyre merret…

MASHTI ka nisur punën për rishikimin e udhëzimit administrativ për lirimin e studentëve nga pagesa e semestrave

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), ka nisur punën për rishikimin e udhëzimit administrativ për lirimin e studentëve…

Nagavci: Deri në shtator do t’i kemi të gjithë mësimdhënësit e vaksinuar

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ka deklaruar se deri në shtator do të vaksinohen të gjithë…

Nagavci: Deri në shtator do të vaksinohen të gjithë mësimdhënësit

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ka deklaruar se deri në shtator do të vaksinohen të gjithë…