Orari javor i mësimit në distancë për gjuhën turke dhe gjuhën boshnjake për klasat 1-9

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShTI), ka njoftuar se nga e hëna, përmbajtja e mësimit në distancë për gjuhën…

SBAShK-u i kënaqur me procesin e mësimit online

Krahas aktiviteteve të shumta që po zhvillon SBASHK-u me gjithë anëtarësinë në shërbim të rrjedhës së mbarë të procesit mësimor…

Vijon e-Mësimi, ja orari dhe përmbajtja për këtë javë

Gjatë kësaj jave, çdo ditë nga e hëna në të premte, do të ketë transmetim të video-ligjëratave si vijon: Shqip:…

MASHTI tregon orën e fillimit të mësimit online në televizionin publik

Për shkak të gjendjes me koronavirus nëpër të cilën po kalon vendi ynë, MASHTI ka vendosur nisjen e mësimit online…

Nga nesër fillon mësimi në distancë

Për shkak të situatës së krijuar në vend me koronavirus, Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) nga nesër…

MASHTI nis punën rreth organizimit të procesit të mësimit online

Për shkak të situatës së krijuar me koronavirus, Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) ka nisur punën rreth…

MASHTI: Komunat me shumicë serbe të zbatojnë vendimin për ndërprerjen e mësimit

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, pas informatave se në disa komuna të Kosovës të banuara me popullatë shumicë…

Valbona Tahiraj merr çmimin si mësimdhënësja më e dalluar

Me rastin e 7 Marsit – Ditës së Mësuesit, Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), ka ndarë çmimin…

Pezullohet reforma në tri shkollat e Kamenicës

Ministria e Arsimit, Shkencës Teknologjisë dhe Inovacionit dhe komuna e Kamanicës, kanë nënshkruar një memorandum bashkëpunimi, me të cilën është…

Zyra e BE-së dhe MASHTI lansojnë projektin për punë kërkimore

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, lanëson projektin strukturor Erasmus + “Ngritja e kulturës kërkimore në arsimin e lartë…