Ministri Likaj kërkon përkrahjen e Këshillit të Evropës për avancimin e sistemit arsimor

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj, ka pritur sot në takim shefin e Zyrës së Këshillit të Evropës (KE)…