MASH pranon 35 laptopë donacioni nga KFOR-i italian

Ushtarët italianë të misionit të udhëhequr nga NATO në Kosovë i dhuruan 35 laptopë Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, si…

Mosmarrëveshje me bashkëshortin, sulmohet nga prindërit dhe motra e tij

Një femër ka raportuar se pas një mosmarrëveshje që kishte pasur me bashkëshortin e saj ishte sulmuar fizikisht nga dy…

MASH zhvillon modul të ri për regjistrim të rasteve me koronavirus në shkolla

Ministria e Arsimit dhe Shkencës, me përkrahjen e UNICEF-it, ka zhvilluar një modul të ri për regjistrim të rasteve të…

MASh nënshkruan marrëveshje në fushën e edukimit në fëmijërinë e hershme

Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe “Volontari nel Mondo – Aleanca Për Zhvillimin e Edukimit Parashkollor në Kosovë” kanë nënshkruar…

MASh dhe Aleanca për zhvillimin e edukimit parashkollor me marrëveshje bashkëpunimi

Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Volontari nel Mondo-RTM “Aleanca Për Zhvillimin e Edukimit Parashkollor në Kosovë” nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi.

MASh jep sqarime për mosekzekutimin e mjeteve për bursa studentore

Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton se mosekzekutimi i mjeteve për një pjesë të përfituesve të bursave (rreth 1 mijë…

Nga sot mësimit i kthehen edhe këto klasë

Nga sot mësimit i kthehen edhe këto klasë Ministria e Arsimit dhe Shkencës MASH ka bërë të ditur se nga…

MASh bën thirrje për kujdes të shtuar në shkolla

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASh), iu bëjnë thirrje menaxhmentit të shkollave, mësimdhënësve, nxënësve, prindërve dhe kujdestarëve ligjorë për kujdes…

Nagavci: Ministria ta shqyrtojë kërkesën që studentët të lirohen nga pagesat

Edhe sot ka vazhdar seanca plenare në Kuvendin e Kosovës ku është thirrur në interpelancë ministri i Arsimit dhe Shkencës,…