Nga sot mësimit i kthehen edhe këto klasë

Nga sot mësimit i kthehen edhe këto klasë Ministria e Arsimit dhe Shkencës MASH ka bërë të ditur se nga…

MASh bën thirrje për kujdes të shtuar në shkolla

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASh), iu bëjnë thirrje menaxhmentit të shkollave, mësimdhënësve, nxënësve, prindërve dhe kujdestarëve ligjorë për kujdes…

Nagavci: Ministria ta shqyrtojë kërkesën që studentët të lirohen nga pagesat

Edhe sot ka vazhdar seanca plenare në Kuvendin e Kosovës ku është thirrur në interpelancë ministri i Arsimit dhe Shkencës,…

SBASHK: DKA-të nuk po i njoftojnë mësimdhënësit e sëmurë që janë liruar nga procesi mësimor

SBASHK po i kërkon Drejtorisë së Arsimit në Prishtinë që të mos insistojë në zbatimin e E-shkollorit meqë sipas tyre…

Zemaj: Ky vit shkollor është më i vështirë për shkak të situatës së krijuar nga pandemia

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka uruar gjithë nxënësit për fillimin e vitit të ri shkollor. Zemaj thotë se natyrshëm…

MASh shpërndan gjysmë milionë maska nëpër shkolla, kërkohet kujdes nga nxënësit dhe mësimdhënësit

Drejtues të Ministrisë së Arsimit dhe institucioneve shëndetësore, kanë thënë se janë përgatitur që nesër të fillojë procesi mësimorë në…

Ministri Likaj me një mesazh për mësimdhënësit dhe prindërit

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj, ka numëruar angazhimet që ka bërë kjo ministri dhe institucionet tjera arsimore e…

​Zemaj: Gjithçka gati për fillim të vitit shkollor

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj, edhe sot gjatë ditës ka vazhduar vizitat nëpër shkollat e kryeqytetit për t’u njoftuar me…

Ora e parë e mësimit do t’i kushtohet pandemisë Covid-19

Bazuar në vendimin e ministrit të Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj, për fillimin e vitit të ri shkollor 2020/2021 në…

Likaj prezantoi vendimin për fillimin e vitit të ri shkollor

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj, pas takimit të organizuar nga kryesia e Kolegjiumit të DKA-ve që është mbajtur…
error: