Zgjedhje në pandemi, qytetarët votojnë duke respektuar masat antiCOVID-19

Në kohë pandemie qytetarët e Kosovës sot i janë drejtuar kutive të votimit për të zgjedhur kryetarët e komunave dhe…

IKShPK ka bërë thirrje që të respektohen masat antiCOVID-19

Kur kanë mbetur edhe pak ditë nga dita e zgjedhjeve lokale, Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) bënë…

Shqiptohen 393 gjoba për qytetarët që nuk respektuan masat antiCOVID-19

Policia po vazhdon të që të shqiptojë gjoba ndaj qytetarëve të cilët nuk po respektojnë masat antiCOVID-19. Vetëm gjatë së…

​Shqiptohen 583 gjoba për qytetarët që nuk respektuan masat antiCOVID-19

Qytetarë të shumtë janë duke u gjobitur përshkak që nuk po respektojnë masat antiCOVID-19. Vetëm gjatë së dielës, Policia e…

Suedia heq të gjitha masat kufizuese

Drejtoria suedeze e Shëndetit Publik ka njoftuar se pandemia e COVID-19 është vënë nën kontroll në këtë vend dhe se…

Shqiptohen 657 gjoba për qytetarët që nuk respektuan masat antiCOVID-19

Masat për parandalimin e përhapjes së koronavirusit të cilat u vendosen nga institucionet shtetërore dhe shëndetësore nuk po përfillen nga…

​Shqiptohen mbi 500 gjoba për qytetarët që nuk respektuan masat antiCOVID-19

Policia e Kosovës po vazhdon që të shqiptojë gjoba për qytetarët që nuk po i respektojnë masat antiCOVID-19. Vetëm gjatë…

Shqiptohen 730 gjoba për qytetarët që nuk i respektuan masat antiCOVID-19

Qytetarët e Kosovës po vazhdojnë që të gjobiten nga policia, kjo përshkak se nuk po përfillin masat antiCOVID-19 që ishin…

Shqiptohen mbi 900 gjoba për qytetarët që nuk respektuan masat antiCOVID-19

Qytetarët vazhdojnë të gjobiten për mosrespektim të masave antiCOVID-19. Vetëm në 24 orëshin e fundit 932 qytetarë u gjobitën nga…

​Shqiptohen mbi një mijë gjoba për qytetarët që nuk respektuan masat antiCOVID-19

Prej se qeveria mori vendim për masat antiCOVID-19, për çdo ditë Policia e Kosovës po shqipton mijëra gjoba për qytetarët…