Osmani: Askush më mirë se Kosova nuk e njeh dhimbjen e Srebrenicës

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani thotë se në 26-vjetorin e masakrës ndajnë dhimbjen bashkë me nënat e Srebrenicës. Presidentja Osmani…

Rama kujton 26-vjeotorin e masakrës së Srebrenicës

Sot bëhen 26 vjet nga masakra e Srebrenicës, masakër kjo më e rënda në Evropë që nga Lufta e Dytë…

Kurti në 26-vjetorin e Srebrenicës: Themeli i paqes në Ballkan është ndëshkimi i kriminelëve

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka kujtuar 26-vjetorin e masakrës së Srebrenicës. Kurti thotë se duan paqe dhe barazi mes…

26 vjet nga masakra e Srebrenicës

Bosnja e Hercegovina sot shënon 26 vjetorin e masakrës së Srebrenicës. Kjo masakër është më e rënda në Evropë që…

Përfaqësuesit shqiptarë dorëzojnë rezolutë për gjenocidin e Srebrenicës në Parlamentin e Serbisë

Grupi parlamentar “Lugina e Bashkuar – SDA Sanxhak” ka dorëzuar në procedurë parlamentare në Kuvendin e Serbisë rezolutën për gjenocidin…

Gjykata merr vendim: Burgim i përjetshëm për ‘kasapin e Bosnjës’

Gjykata e Kombeve të Bashkuara në Hagë ka dhënë vendimin përfundimtar për ish-shefin e ushtrisë serbe në Bosnje dhe Hercegovinë,…

Para Teatrit Kombëtar shfaqen 8 filma dokumentarë që tregojnë gjenocidin serb në Srebrenicë

Qendra për Drejtësi Tranzicionale- SENSE, në bashkëpunim me Fondin për të Drejtën Humanitare në Kosovë, kanë organizuar para Teatrit Kombëtar…

25 vjet nga masakra e Srebrenicës

Bosnja e Hercegovina sot shënon 25 vjetorin e masakrës së Srebrenicës. Kjo masakër është më e rënda në Evropë që…

1 minutë heshtje për nder të viktimave të masakrës së Srebrenicës

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti në emër të Qeverisë së Kosovës, ka kërkuar që sot në orën 13:00, të mbahet…