Ahtisaari po shërohet nga koronavirusi

Ish-presidenti finlandez dhe fituesi i Çmimit Nobel për Paqen Martti Ahtisaari (83) po shërohet nga sëmundja tre javore Covid-19. “Presidenti…

​Para 13 vitesh, Ahtisaari dorëzoi raportin për pavarësinë e Kosovës

Sot bëhen 13 vjet që kur ish-presidenti finlandez Martti Ahtisaari dërgoi raportin përfundimtar në Këshillin e Sigurimit të OKB-së, në…

Trembëdhjetë vjet nga propozimi i Planit të Ahtisarit

Më 2 shkurt 2007 i dërguari special për statusin e Kosovës, Martti Ahtisaari, dorëzoi propozimin e tij në Prishtinë dhe…
error: