Dita kur ndryshoi bota e Dianës

Princesha Diana, princesha e Uellsit është ende në mendjen dhe në zemrat tona. Ajo ishte një grua plot jetë dhe…

Irlanda Veriore miraton ligjin e martesave me të njëjtin seks, zhvillohen ceremonitë e para

Në Irlandën e Veriut është zhvilluar martesa e parë e personave me të njëjtën seks, që pas miratimit të ligjit …

Kjo është mosha ideale për martesë

Martesa është një ndër etapat më të rëndësishme në jetën e secilit. Të marrësh një vendim të tillë për jetën…