Hoxha për “Marshin për drejtësi”: Na kishte marrë malli t’i shohim krejt bashkë

Ideatorja e platformës “Liria ka emër”, Eliza Hoxha, ka thënë se marshi i djeshëm në mbështetje të ish-drejtuesve të UÇK-së,…

Qytetarët nga marshi për drejtësi: Liria nuk ka kuptim pa ish-krerët e UÇK’së

“Marshi për Drejtësi”, mblodhi sot në sheshet e Prishtinës, mijëra qytetarë nga i gjithë vendi. Ata janë shprehur të bindur…

Ish-dëshmitari i masakrës së Izbicës: Padrejtësi e madhe po iu bëhet djemve që na çliruan

Në mesin e mijëra qytetarëve që marshuan sot për drejtësi për ish-krerët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës që po mbahen…

​Latifi: Kriminelët e vërtetë janë në Serbi

“Kriminelët e vërtetë janë në Serbi, ata duhet të gjykohen dhe Gjykatë Speciale është dashur të ketë Serbia dhe jo…

​Limaj në marsh: Populli i Kosovës duhet të jetë i bashkuar kundër padrejtësive

Mijëra qytetarë u solidarizuan më ish-krerët e Ushtrisë Çlrimitare të Kosovës në “Marshin për drejtësi” të cilët nesër (e hënë)…

Kërkohet drejtësi dhe kthim të çlirimtarëve nga Haga

Mijëra qytetarë të Kosovës kanë marrë pjesë në marshin për drejtësi për ish-krerët e UÇK-së që po mbahen në Hagë,…

Përfundon “Marshi për drejtësi”, solidarizim me ish-krerët e UÇK-së

Me mijëra qytetarë morën pjesë në “Marshin për drejtësi” në një marshim solidarizues në mbështetje të ish-krerëve të UÇK-së, Hashim…

Hoti në marsh: Ish-krerët e UÇK-së, padrejtësisht në burg

Mijëra qytetarë mbushën sot sheshet e Prishtinës, ku po marrin pjesë në marshin solidarizues në mbështetje të ish-krerëve të UÇK-së,…

Marshi për drejtësi, fillon grumbullimi i qytetarëve

Tanimë, kanë filluar të mblidhen qindra qytetarët dhe organizatat e veteranëve të dala nga lufta në marshin solidarizues në mbështetje…