GAP: U regjistruan mbi 190 mijë punëkërkues vetëm gjatë periudhës mars-shtator 2020-të

“Të papunë në pandemi – analizë e shkurtër mbi numrin dhe profilin e punëkërkuesve gjatë periudhës mars 2020 – shkurt…
error: