​Shqipëria dhe Mali i Zi për të dytën herë mbajnë mbledhjen e përbashkët

Qeveria e Shqipërisë dhe ajo e Malit të Zi, sot zhvillojnë mbledhjen e dytë të përbashkët, në të cilën do…

Mbledhja e qeverive Shqipëri – Maqedoni, Rama: Do të finalizojmë një sërë marrëveshjesh

Qeveria e Shqipërisë dhe ajo e Maqedonisë së Veriut do të mbajnë sot në Shkup mbledhje të përbashkët. Në këtë…