Marrëveshjet ndërkombëtare (s’)kalojnë, pozita kërkon nga opozita të reflektojë

Deputetët e Kuvendit të Kosovës do të mblidhen sërish nesër për ratifikimin e marrëveshjeve ndërkombëtare, e që është tentativa e…

​Synohet takim pozitë-opozitë për marrëveshjet ndërkombëtare

Kuvendi i Kosovës të premten do të mbajë dy seanca plenare, ku ndër të tjera deputetët e pozitës synojnë miratimin…

Mungesa e kuorumit, dështojnë të votohen tri marrëveshje ndërkombëtare

Në mungesë të kuorumit për vendimmarrje Kuvendi i Kosovës ka dështuar të miratojë tri marrëveshje ndërkombëtare. Duke qenë se për…

Sot vazhdimi i dy seancave dhe një e re

Sot deputetët do t’i kthehen sallës së Kuvendit, pasi është paraparë vazhdimi i dy seancave dhe një të reje. Sipas…