Klopp e konfirmon marrëveshjen e arritur për Caicedon

Liverpooli dhe Brightoni kanë arritur një marrëveshje për transferimin e mesfushorit, Moises Caicedo. Liverpooli do t’i paguajë Brightonit plot 127…

Arsenali nuk ka të ndalur, afër marrëveshjes për transferimin e radhës

Arsenali është shumë afër që të arrijë marrëveshje me Ajaxin për transferimin e Jurrien Timber për një shumë afro 47…

Agjencia bullgare e lajmeve nënshkruan marrëveshje me agjencinë e lajmeve të Ukrainës

Drejtori i përgjithshëm i agjencisë bullgare të lajmeve (BTA), Kiril Valçev dhe drejtori i përgjithshëm i agjencisë kombëtare të lajmeve…

Qeveria e Kosovës miraton nismën për një marrëveshje me Shqipërinë

Qeveria e Kosovës ka mbajtur sot mbledhje elektronike, në të cilën ka miratuar nismën për lidhjen e marrëveshjes për njohjen…

Kosova dhe Shqipëria nënshkruajnë marrëveshje për kërkime të përbashkëta shkencore

Kosova dhe Shqipëria kanë nënshkruar marrëveshje për kërkime dhe avancime të përbashkëta shkencore. Përmes këtij dokumenti do të mbështeten 16…

Kosova dhe Shqipëria nënshkruajnë marrëveshje për përmirësimin e lëvizjes së lirë

Kosova dhe Shqipëria kanë nënshkruar protokollin që përmirëson më tej regjimin e lëvizjes së lirë ndërkufitare për banorët e zonave…