​Ambasadori Grøndahl: Optimist për marrëveshjen finale Kosovë-Serbi brenda vitit

Ambasadori norvegjez, Jens Erik Grøndahl, mendon se situata në Kosovë dhe rajon është e qetë, pavarësisht shqetësimeve në rritje, pas…

Peci për marrëveshjen finale me Serbinë: Me rëndësi njohja nga pesë vendet e BE-së

Drejtori i Institutit KIPRED, Lulzim Peci është i bindur se nëse ekziston vullneti politik marrëveshja mes Kosovës dhe Serbisë mund…