Hartuesi i Marrëveshjes së Ohrit tregon sfidat deri te firmosja

Sot bëhen 20 vjet prej nënshkrimit të Marrëveshjes së Ohrit, kontrata në mes të shqiptarëve dhe maqedonasve e cila i…

​Ahmeti për nismën “Open Balkan”: S’po përgatitet ndonjë ripushtim i Kosovës

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, vlerëson se Kosova duhet të shoh interesin e saj në raport me…

20 vjet nga marrëveshja e Ohrit

Sot mbushen 20 vjet që nga nënshkrimi Marrëveshjes Kornizë të Ohrit në mes shqiptarëve dhe maqedonasve për raporte të reja…
error: