Deri në orën 11:00 në Maqedoninë e Veriut votuan mbi 10 përqind e qytetarëve

Komisioni Shtetërorë i Zgjedhjeve(KShZ) ka bërë të ditur se deri në orën 11:00 në Maqedoni kanë votuar 135 mijë e…

Sot zgjedhjet lokale edhe në Maqedoninë e Veriu

Sot zgjedhjet lokale edhe në Maqedoninë e Veriu, qytetarët zgjedhin krerët e komunave Në Maqedoninë e Veriut për të shtatën…

Deklarata e BE-së nuk lejon propozime të askujt për hapa prapa në procesin e zgjerimit për WB6

Deklarata e nënshkruar në Samitin e Bërdos nga liderët evropianë me zotimin e BE-së për përkrahje të 6 vendeve të…

​Fajon: Dallimet midis shteteve anëtare e ndërlikojnë qëndrimin e BE-së ndaj Ballkanit Perëndimor

Samiti për Ballkanin Perëndimor do të zhvillohet sot në Bërno të Sllovenisë, sado që fokusi i temave me një pamje…

Kaloi ilegalisht kufirin nga Maqedonia, arrestohet

Njësiti patrullues ka arrestuar të dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti ka kaluar ilegalisht kufirin Maqedoni e Veriut-Kosovë. Arrestimi…

Kosova dhe Maqedonia e Veriut nuk pajtohen për “Ballkanin e Hapur”, por forcojnë marrëdhëniet bilaterale

Kosova dhe Maqedonia e Veriut për herë të parë kanë mbajtur sot mbledhje të përbashkët ndërmjet dy qeverive. Në Shkup,…

Nis mbledhja e përbashkët e qeverive të Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut

Ka filluar mbledhja e përbashkët e Qeverisë së Kosovës dhe Qeverisë së Maqedonisë së Veriut në Shkup, ku pritet të…

Sot mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut

Qeveria e Republikës së Kosovës dhe Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbajnë mbledhjen e parë…

Maqedoni, mbi 80% e të shtruarve në spitale, të pavaksinuar

Më shumë se 80% e të infektuarve dhe të atyre që janë të shtruar nëpër spitale në Maqedoni të Veriut,…

​Maqedonia e Veriut mirëpret kontingjentin e parë të afganëve

Grupi parë prej 149 qytetarësh afganë kanë mbërritur në Maqedoninë e Veriut, qytetarë këta të cilët Republika e Maqedonisë Veriore…