Prezantohet korniza konceptuale e Manifesta 14, rreth 100 mijë vizitorë pritet të qëndrojnë në Prishtinë

Manifesta 14 ka paraqitur kornizën konceptuale të bienales nomade, e cila do të hapet më 22 korrik 2022. Përmes të…

Manifesta 14 prezanton vizionin urban dhe kuratoren

Manifesta 14 Prishtina ka prezantuar sot vizionin urban të këtij edicioni, i cili është se si mund të rimerret hapësira…

Manifesta 14 do të mbahet nga 22 korriku deri më 31 tetor 2022

Manifesta ka shpallur sot datën e hapjes së edicionit të 14, i cili do të organizohet nga 22 korriku deri…