Masa të reja në Malishevë – ndalohet lëvizja nga ora 14:00 deri 06:00

Ministri në detyrë i Ministrisë së Shëndetësisë, Arben Vitia, bazuar në ligjet në fuqi dhe rekomandimet e Institutit Kombëtar të…

Begaj: Numri i të prekurve tregon se nuk kemi qenë shumë të kujdesshëm

Në Komunën e  Malishevës tashmë janë 61 persona të prekur me virusin COVID-19, ku gjendja shëndetësore e të gjithë këtyre…

Në Malishevë vazhdon shpërndarja e ndihmave për familjet në nevojë

Në kuadër të mbështetjes për familjet në nevojë në Komunën e Malishevës, edhe sot është duke vazhduar shpërndarja e ndihmave…

FC “Malisheva” dhuron 10 mijë kilogram miell për familjet në nevojë

Në kohën kur Komuna e Malishevës është në karantinë për shkak të COVID-19, dhe si pasojë furnizimi me ushqime është…

Begaj: Malisheva ka nevojë për staf mjekësor

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj tha se Malisheva është në karantinë dhe se qytetarët po e respektojnë vendimin…

Qeveria do të përkrahë Malishevën për nevojat emergjente pas rasteve me koronavirus

Ministrja e Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL), Emilja Rexhepi, ka vizituar sot Komunën e Malishevës, me qëllim të njohjes për…

Malisheva redukton punën në administratë komunale

Komuna e Malishevës ka marrë vendim të reduktojë stafin e saj në maksimum dhe pezullimin e të gjitha aktiviteteve në…

Kryetari i Malishevës Ragip Begaj mban konferencë për media

Lidhur me situatën e krijuar me COVID-19 në Komunën e Malishevës, i pari i kësaj komune Ragip Begaj po mban…

Ndalohen hyrje-daljet e qytetarëve në Komunën e Malishevës

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e jashtëzakonshme të mbajtur sonte, ka marrë vendim për masa shtesë pas konfirmimit të rasteve pozitive…

​Edhe Malisheva vendoset në karantinë

Zëvendëskryeministri Avdullah Hoti ka njoftuar se edhe Malisheva nga sonte është në karantinë. Ky vendim erdhi pasi sot u rrit…