Malishevë: Nga pesë mostra, dy dalin pozitive në testin për COVID-19

Sot janë bërë pesë teste nga Komuna e Malishevës për COVID-19, prej të cilave tri kanë rezultuar negative, ndërsa dy…

Malisheva me pesë raste aktive COVID-19

Të gjitha analizat nga testet e bëra për COVID-19 dje në territorin e Komunës së Malishevës kanë rezultuar negative. Konfirmimi…

Pesë raste aktive me COVID-19 në Malishevë

Të dielën janë konfirmuar edhe dy persona të prekur me COVID-19 në Komunën e Malishevës. Rasti është konfirmuar në komunikimin…

Tri raste aktive me Covid-19 në Malishevë

Në ditët e fundit në territorin e Komunës së Malishevës, nuk ka raste të reja të regjistruara me COVID-19 dhe…

Vdes një person nga Malisheva, familja njoftohet se ka qenë i prekur me COVID-19

Sonte një person ka vdekur në QKUK nga Komuna e Malishevës, i cili paraprakisht kishte qenë i shtrirë në repartin…

KK i Malishevës  del me deklaratë: Lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ka qenë e drejtë dhe e pastër

Kuvendi i Komunës së Malishevës në mbledhjen e katërt të rregullt ka dalë me  deklaratë për Luftën  e Ushtrisë Çlirimtare…

Malisheva pa raste të reja me COVID-19

Komuna e Malishevës vazhdon të mbetet e qetë në raport me pandeminë e COVID-19, pasi të gjitha mostrat e analizave…

Malishevë: Shtabi komunal emergjent kërkon zbatim rigoroz të masave në raport me pandeminë

Shtabi Komunal Emergjent dhe Komiteti për Mbrojtje dhe Shpëtim, në Komunën e Malishevës, sot kanë mbajtur një takim të përbashkët,…

Shërohet pacienti i fundit i infektuar me COVID-19 nga Malisheva

Edhe personi i fundit i prekur me COVID-19 nga Malisheva është shëruar plotësisht, pasi në dy analizat e fundit ka…

Malisheva mbetet e qetë nga Covid-19

Ndonëse ditëve të fundit janë shtuar rastet e reja me COVID-19 në nivel vendi, Malisheva vazhdon të mbetet me vetëm…